Trainingen TFC Winsum weer gestart

WINSUM – Met ingang van de zomertijd gaan de trainingen van de Toer- en Fietsclub Winsum weer van start. Vanaf 28 maart a.s. organiseert de Winsumer wielervereniging trainingen op elk gewenst niveau. Daarbij staat gezelligheid hoog in het vaandel.

De maandagavondtraining (aanvang 19.00 uur) is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wielrenners. Er wordt op zowel techniek als conditie getraind, waardoor je gedurende het seizoen zal merken dat je zowel technisch als conditioneel mooie stappen vooruit maakt.

Als je een keer vrijblijvend mee wilt fietsen, meld je dan aan bij Bianca Scholte-Aalbers (06-13728869)

Wil je wat meer uitdaging?

Dan is de dinsdaggroep, aanvang 18.30 uur, wellicht meer iets voor jou. Deze trainingsgroep is bedoeld voor de gevorderde fietser. Gedurende het seizoen wordt er op hoog niveau getraind zodat je het maximale uit jezelf kan halen.

Als je een keer vrijblijvend mee wilt fietsen, meld je dan aan bij Gosse Bouma (06-42917711)

Georganiseerde toertochten

Ben je niet zo’n trainingsbeest maar hou je wel van de gezelligheid van wielrennen in groepsverband? Dan heeft de TFC Winsum ook jou iets te bieden. Want naast de trainingen organiseert de club toertochten en wordt er regelmatig deelgenomen aan georganiseerde tochten in de omgeving. Tevens wordt er elke zondag een social ride gereden. Dat is een langere toertocht in de omgeving met halverwege een koffiepauze. Mooi moment om eens bij te praten en andere fietsers uit de omgeving te leren kennen.

Meer info

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen of mee gewoon gezellig mee te fietsen? Meld je dan aan! Meer informatie over de trainingen en andere voordelen van een lidmaatschap van de TFC Winsum vind je op www.tfcwinsum.nl. Heb je andere vragen, neem dan contact op met Harro Hofman via secretaris@tfcwinsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.