Weer Paasdamtoernooi in Warffum

WARFFUM – De damvereniging Warffum kan dit jaar kort voor Pasen het traditionele Paasdamtoernooi weer organiseren. Dit in tegenstelling tot 2020 en 2021, toen de coronamaatregelen roet in het eten gooiden en een decennialange traditie doorbraken.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 8 april en wordt gehouden in Het Hogeland College in Warffum (aanvang 19.30 uur). Er wordt gespeeld in diverse klassen: hoofdklasse, eerste klasse, twee klasse, huisdammersklasse en jeugdklasse.

Het toernooi, waarbij op de gong wordt gespeeld met een tempo van tien seconden per zet, trekt doorgaans ook veel damliefhebbers van buiten de provincie Groningen.

Opgave is mogelijk tot en met woensdag 6 april bij de bestuursleden Eddy Groenhagen (0595-424193) en Nico Werkman (06-12998678).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !