Open Monumentendag in Het Hogeland

HET HOGELAND – Op 10 en 11 september 2022 is het weer Open Monumentendag. Ook de gemeente Het Hogeland neemt deel. Het thema van Open Monumentendag 2022 is ‘duurzaamheid’ omdat monumenten de duurzaamste gebouwen die er zijn.

De gemeente Het Hogeland wil graag weten welke monumenten hun deuren openen. Eigenaren van een gemeentelijk monument of rijksmonument die willen deelnemen aan de dag kunnen zich vóór 15 mei aanstaande aanmelden via hethogeland.nl/openmonumentendag.

De gemeente zorgt er voor dat de adressen en de  openingstijden op de landelijke website van de Open Monumentendag  (www.openmonumentendag.nl) komen te staan. Aan de activiteiten wordt  ook in de lokale media aandacht besteed.

Foto: Villa Oosterhouw te Leens, deelnemer in 2018

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.