BRASS à la CARTE: bijzonder dinerconcert Brassband Constantijn Huygens op 23 april 2022

APPINGEDAM – Wegens groot succes van de voorgaande vier edities organiseert Brassband Constantijn Huygens dit jaar op zaterdag 23 april om 19:00 uur opnieuw ‘BRASS à la CARTE’ op de locatie Pastorielaan 11 van het Eemsdeltacollege in Appingedam.

Brass à la Carte is een feestelijke evenement waarbij u kunt genieten van een viergangendiner terwijl u luistert naar een prachtig concert van de brassband. De muzikale leiding is in handen van dirigent Pieter Bosma. De catering wordt verzorgd door De Vesting uit Appingedam. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit unieke avondje uit. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hier getuige van te zijn. De toegang is €30,00 per persoon incl. drankjes. U kunt zich vóór 18 april aanmelden via info@bbch.com. Eventuele dieetwensen kunt u dan ook aangeven. Let op! In verband met catering zijn de kaarten alleen via voorverkoop verkrijgbaar. Wij verheugen ons op uw komst en verwelkomen u graag op zaterdag 23 april aan de Pastorielaan 11 in Appingedam. Aanvang 19:00 uur. De zaal is open vanaf 18:30 uur.

Voor meer info kunt u terecht op onze website info@bbch.eu en Facebook BBCH.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.