Reddingbootdag Lauwersoog

LAUWERSOOG – Op zaterdag 30 april is de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ‘Reddingbootdag’. Twee jaar lang kon dit evenement niet doorgaan. Veel  acties hebben plaatsgevonden op de Waddenzee en het Lauwersmeer. KNRM wordt volledig gefinancierd door donateurs. Station Lauwersoog wil graag een warme band met haar achterban houden. De Reddingbootdag is de gelegenheid om dit contact te verstevigen. Maar ook nieuwe donateurs zijn zeer welkom.

Op station Lauwersoog kan er op 30 april door de donateurs en vrijwilligers meegevaren worden op de snelle boten Annie Jacoba Visser en de Springbok. Belangstellenden mogen mee op de authentieke reddingsboten Gebroeders Luden en de Lauwers. Wanneer een geïnteresseerde op die dag besluit donateur te worden, middels het invullen van een kaart, dan mag er een spectaculair tochtje met een van de snelle boten op zee worden gemaakt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.