De vergeten mannen van Winsum

WINSUM – Zoals in een eerder bericht (8 april) is aangegeven zal het ‘Herdenkingsmonument gijzelaars 25 april 1944’ op 25 april 2023, worden onthuld. De initiatiefnemer, Jan Visscher, heeft er echter grote moeite mee nog een jaar te moeten wachten met het geven van een eerbetoon aan ‘De vergeten mannen van Winsum’ en legt daarom op maandag 25 april om 11.00 uur een bloemstuk op de plaats waar volgend jaar het herdenkingsmonument zal worden onthuld, n.l. bij de ingang van het voormalig Hotel Til te Winsum. Tevens zal bij de bloemen een mini-plaquette worden gelegd, en zal een minuut stilte in acht worden genomen.

Lees hier het bericht van 8 april 2022.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.