Dodenherdenking in Bedum en Zuidwolde

BEDUM – De tijdens de Tweede Wereldoorlog omgekomen inwoners van Bedum en Zuidwolde worden maandag 25 april herdacht.

Om 15.30 uur zal in Zuidwolde een krans gelegd worden bij de herdenkingssteen bij café-restaurant Moeke Vaatstra. Er zullen, voor de kranslegging, korte toespraken gehouden worden door de voorzitter van het herdenkingscomité, de heer De Groot, en burgemeester Bolding van het Hogeland.

Vervolgens zal in Bedum om 16.30 uur een krans gelegd worden bij de herdenkingssteen aan de Molenweg. Ook daar zullen De Groot en Bolding een korte toespraak houden. Na afloop is de mogelijkheid een kop koffie te drinken in Hotel Het Gemeentehuis.

Foto: herdenkingssteen te Zuidwolde

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.