Activiteiten voor jong en oud in de Bibliotheken op Het Hogeland

HET HOGELAND – In de meivakantie organiseren de Bibliotheken op Het Hogeland activiteiten voor jong en oud. Jongeren van 8 t/m 18 kunnen deelnemen aan de knutselochtend op zaterdag 30 april in Bibliotheek Winsum van 11.00 tot 12.30 uur. Samen wordt er geknutseld aan een ‘Muizenhuis’ geïnspireerd op de boeken over de muisjes Sam & Julia van schrijfster Karina Schaapmans. Op dinsdag 3 mei zijn er voor kinderen tussen 14.30 en 15.30 uur leuke groene activiteiten te doen in de bieb van Winsum waaronder het maken van bloembommen.

Voor volwassenen is er op dinsdag 3 mei in Bibliotheek Leens van 10.00 tot 12.30 uur een schrijfochtend georganiseerd in samenwerking met autobiografisch schrijfcoach Robertine Romeny. Tijdens deze workshop staan de thema’s oorlog, vrede en vrijheid centraal. Door middel van autobiografisch schrijven kan men ontdekken hoe deze thema’s in iemands leven spelen. Schrijftalent is niet nodig. Het gaat er niet om mooi te schrijven. Iedereen kan het!

Kijk voor meer informatie en opgave voor de activiteiten op: www.biblionetgronigen.nl/agenda

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.