Terra huisdierenshow wordt Terra Landgoedfair  

WINSUM – Op 1 juni 2022 organiseert Terra Winsum de 35e editie van haar (huis)dierenevenement. Voor de eerste keer heeft dit evenement een nieuwe naam, namelijk ‘Terra Landgoedfair’.

Het nieuwe concept combineert bestaande activiteiten, zoals de dierenkeuring voor leerlingen, dressuur- en springwedstrijden voor paarden, behendigheidsproeven voor honden, met nieuwe activiteiten zoals een groene markt en verschillende workshops verzorgd door Vakland Het Hogeland. Er is ook ruimte voor een kleedjesmarkt. Kortom: er zal ontzettend veel te bekijken en te beleven zijn.

Nieuwe locatie
Bij een nieuw concept en een nieuwe naam hoort ook een nieuwe locatie. De Terra Landgoedfair vindt plaats op het terrein van de familie Weegenaar, beter bekend als Landgoed Oudebosch, aan de Bosweg 1 te Onderdendam (ca. 5 minuten rijden vanaf Winsum). Voor bezoekers van de Terra Landgoedfair is het ook mogelijk om gebruik te maken van een pendeldienst die met regelmaat tussen station Winsum en het Landgoed zal rijden.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit vernieuwde evenement op 1 juni 2022 van 10.00 tot 18.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.