Dodenherdenking op vijftien plekken in Het Hogeland

HET HOGELAND – Op woensdag 4 mei zijn er in de gemeente Het Hogeland op vijftien locaties Dodenherdenkingen. Bij die herdenkingen zijn leden van het college van burgemeester en wethouders en raadsleden betrokken.

Burgemeester Henk Jan Bolding is aanwezig bij de herdenking in Winsum. Wethouder Eltjo Dijkhuis bij die in Uithuizen. De wethouders Kristel Rutgers en Theo de Vries zijn betrokken bij de herdenkingen in respectievelijk Ulrum en Kloosterburen.

De collegeleden en de raadsleden leggen samen met vertegenwoordigers van plaatselijke comités kransen bij herdenkingsmonumenten.

Voor een overzicht van alle herdenkingen klik hier.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.