Open Dag Kledingbank Maxima Het Hogeland op 14 mei

WINSUM – Zaterdag 14 mei 2022 van 11.00 tot 16.00 uur houdt Kledingbank Maxima aan de Werf 5 te Winsum een open Dag. Je kunt dan kennis maken met Maxima, de gratis kledingwinkel voor mensen met een kleine beurs, tot 120% van de bijstandsnorm.

Er is van alles te doen. Ranomi Kromowidjojo trapt af met een videoboodschap. Verder zijn er modeshows en rondleidingen. Je kan zien hoe het werkt achter de schermen. Voor kinderen is er een springkussen, een grabbelton en een gratis ijsje. Je kunt het gesprek aangaan met een ervaringsdeskundige. Mensenwerk Het Hogeland, Humanitas en De Voedselbank geven voorlichting over de hulp die zij kunnen bieden aan mensen die van een laag inkomen moeten rondkomen.

Er is de hele dag koffie, thee en limonade. Tussen 12.00 en 15.00 uur krijg je gratis pannenkoeken! Van: “Heeeypannekuk”

Om 13.30 uur is  Dhr. Tjeerd van Dekken, gedeputeerde Prov. staten aanwezig.

Kunstschilder Gert Jan Scholte-Albers sluit de dag af. We hopen op een grote opkomst.

Meer informatie op www.hethogeland.kledingbankmaxima.nl of mail naar: hethogeland@kledingbankmaxima.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.