’t Hogelandster Piratenfestijn gaat weer los!

RASQUERT – Om een gezellige avond lekker mee te deinen en uit volle borst mee te zingen is er weer ’t Hogelandster Piratenfestijn. In de feesttent op de ijsbaan in Rasquert treden weer een keur aan nationale en regionale artiesten op.

Om 20.00 uur opent Zanger Klaus de avond. De geboren Groninger heeft een breed repertoire aan bekende Nederlandstalige hits van diverse artiesten. Een prima optreden om deze avond mee te openen. Vervolgens zet jubilaris Burdy het feest voort. Het ‘Feestbeest Oet Grunnen’ zit 30 jaar in het vak. Garantie voor een spetterend optreden met diverse nummers uit eigen stal.

Met “Je krijgt die lach niet van mijn gezicht” had hij een enorme hit. We zijn trots om John de Bever deze avond in de feesttent te hebben. Met een geheel eigen stemgeluid en zijn uitstraling ontstaat er iedere keer een feest. Dat maakt zijn optreden een belevenis.

Als je van je idool alle waardering krijgt dan is dat een groots compliment. René Le Blance kreeg deze eer van Engelbert Humperdinck, welke hits hij deze avond ongetwijfeld zal zingen. Daarnaast heeft hij net zijn nieuwe single “Mijn sexy lady” uit.

Met o.a. “Rosamunda”  heeft Dennie Christian als schlagerzanger in het verleden al vele hits gehad. Zijn optreden in de “Beste Zangers 2017” liet velen niet onberoerd. Deze rasartiest heeft met zijn prachte stem een breed bereik aan diverse soorten nummers. Hij heeft laten zien van alle markten thuis te zijn in de wereld van Hollandse hits.

Henk Wijngaard is tot op de dag van vandaag een zeer gewaardeerde artiest en hij is mede door zijn innemende karakter populair bij jong en oud. De zingende vrachtwagenchauffeur heeft zo’n rits aan hits, dat iedereen deze moeiteloos kan meezingen. Succes gegarandeerd.

De avond wordt afgesloten door de Esperando’s. Dit duo weet wat een feestje bouwen is.

Met hun accordeon en drumstel zijn ze uniek in het genre. Niet voor niets is ”de kleinste feestband met het grootste feest” hun motto.

Zaterdag 14 mei 2022, aanvang 20.00 uur (tent open om 19.30 uur), ijsbaan Rasquert.

Info & kaarten: https://graspop-festival.nl/tickets/

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.