Walfridus de Musical, die wil je niet missen!

BEDUM – In Bedum zijn al enkele weken intensieve repetities voor “Walfridus de Musical” aan de gang. Onder de bezielende leiding van Jakob van Dijk en Wil Duis, de laatste is ook verantwoordelijk voor het schrijven van de musical, zijn ongeveer 50 enthousiaste inwoners van de voormalige gemeente Bedum aan het repeteren.

Het is een openluchtspel over het leven van Walfridus zoals hij geleefd zou kunnen hebben. Een musical voor en door Bedumers vol humor, romantiek, drama en een stukje geschiedenis. Dit alles vindt plaats achter de Walfriduskerk, Plantsoen 2 in Bedum.

De voorstellingen zijn op:

Vrijdag 20 mei 2022 om 15.00 uur en 20.00 uur

Zaterdag 21 mei 2022 om 15.00 uur

De kaarten zijn € 3,00 per stuk (OP=OP) en zijn verkrijgbaar bij De Koffieleut (Grotestraat 30, Bedum) en De Wereldwinkel (Grotestraat 32 Bedum)

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.