Alzheimercafé Winsum e.o.: Een beroerte, en dan………..

WINSUM – Wanneer iemand wordt getroffen door een beroerte is vaak maar een klein deel van de gevolgen direct zichtbaar. Een arm of een been die niet meer goed meebeweegt, herkent iedereen vaak wel. Toch zijn er meer mogelijke gevolgen bij een beroerte zoals problemen met concentratie, taal, geheugen, etc. Ook karakterveranderingen komen meer dan eens voor.

Op donderdag 19 mei gaan we met Hilda Wiese en de bezoekers in gesprek over de zichtbare en met name de minder zichtbare mogelijke gevolgen van een beroerte. Ook zal aan de orde komen of er na een beroerte dementie kan ontstaan. Hilda Wiese werkt als CVA nazorg verpleegkundige bij TSN Thuiszorg.

U bent deze avond vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.