Kwaliteitsbevestiging voor Keurslagerij Kamps: 3 keer een 10

WINSUM – Als klanten de winkel van keurslagerij Kamps binnen komen valt hun oog meteen op drie nieuwe oorkondes aan de muur in de zaak. Het zal ze een goed gevoel geven, want voor de zoveelste keer heeft de olijke Winsumer slager een bevestiging gekregen dat z’n producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn. 

Het rundergehakt, kipfilet en rundersnippers van Keurslager Kamps zijn op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht de producten op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10.

Keurslager Kamps is bijzonder tevreden met deze beoordeling:”Ik ben trots dat mijn gehakt, kipfilet en rundersnippers zo goed zijn beoordeeld. Hard werken wordt beloond en is dit keer met 3 tienen bekroond.”

Continu verbeteren

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 400 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

Foto: Henk en Gea Kamps tonen trots de oorkondes

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.