Strandfeest in centrum van Bedum

BEDUM – Na ruim 1.000 dagen gaat er weer gevolleybald worden op een tijdelijk strand op het Versplein midden in Bedum. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli vind daar het recreatieve beachvolleybalevenement ODN Oil Bedum Beach plaats. Deze twee dagen wordt er door honderden deelnemers, van jong tot oud, gespeeld om de eer maar bovenal om samen plezier te hebben.

De inschrijving voor het toernooi is deze week geopend en inmiddels hebben zich al 32 teams aangemeld, maar er is zeker ruimte voor meer!

Het toernooi begint op vrijdagmiddag met een basisschooltoernooi, daarna mogen bedrijven tegen en met elkaar netwerken bij het bedrijventoernooi. De avond wordt afgesloten met een strandbarbecue en een beachparty. Op de zaterdag is er een recreatief toernooi met diverse poules voor ieder niveau.

Volleybalervaring is geen enkele vereiste, dus iedereen kan meedoen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: diobedum.nl/toernooien/beach

Foto: basisscholentoernooi 2019

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.