Wandel- en vaararrangement met de ZK 4

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum aan de Reitdiepskade in Zoutkamp organiseert op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) een unieke wandel- en vaartocht door het Reitdiepgebied en het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. De route heeft een lengte van ruim 20 kilometer en onderweg kan men genieten van de mooie natuur in de provincie Groningen.

Groep A wandelt het traject Zoutkamp – Electra – Oldehove – Ezinge – Aduarderzijl – Garnwerd en vaart met de ZK 4 weer terug naar Zoutkamp. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf het Visserijmuseum. Deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur in Garnwerd te zijn.

Groep B vaart van Zoutkamp naar Garnwerd en wandelt het traject dus in omgekeerde richting. De afvaart is om 9.00 uur vanaf het museum. Aan boord vertelt een gids over de geschiedenis van het gebied.

De kosten bedragen € 40,00 per persoon (inclusief lunchpakket, verzorging onderweg en routeboekje). Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar e.g.stoutmeijer@ziggo.nl. Meer informatie is te vinden op www.visserijmuseum.com/activiteiten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.