Afscheidsreceptie voor wethouders Kristel Rutgers en Theo de Vries

LEENS – Op dinsdag 17 mei kan tijdens een receptie in Het Schathoes bij de borg Verhildersum in Leens afscheid worden genomen van de vertrekkende wethouders Kristel Rutgers en Theo de Vries van de gemeente Het Hogeland. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Kristel Rutgers (CDA) trad in 2019 aan als wethouder. Ze beheerde onder meer de portefeuilles jeugd en jongeren, onderwijs, energietransitie en – in samenwerking met burgemeester Henk Jan Bolding – aardbevingen. CU-wethouder Theo de Vries volgde zijn afgetreden partijgenoot Harmannus Blok in november 2020 op. Hij had onder meer sport, toerisme en recreatie en beheer en onderhoud in portefeuille.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.