Aanstormend talent Lisa Ploeger op Andledon

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag (22 mei) kan op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel worden genoten van een optreden van singer songwriter Lisa Ploeger.

De uit Groningen afkomstige Lisa Ploeger maakt snel furore als singer-songwriter. In 2020 was ze de support act van het Noord-Nederlands Orkest. Met haar nummer ‘Waves’ stond ze 12 weken in de Noord 9 van RTV Noord, waarvan 3 weken op nummer1. Daarnaast werd ze ook geïntroduceerd als nieuwkomer op NPO Radio 2. Onlangs is ze geselecteerd voor de Popronde 2022.

Haar muziek is het best te omschrijven als rootsy countrypop met een Ierse inslag. Ze is geïnspireerd door artiesten zoals Ilse DeLange, Waylon en Miss Montreal. Op dit moment is ze haar eigen repertoire aan het uitbreiden door verder te schrijven aan haar eerste EP die in het najaar van 2022 uitkomt. Zondag worden deze nummers gespeeld als ook haar vertolking van songs van Direct, Jason Isbell, Miss Montreal en zo meer.

Het optreden van Lisa Ploeger start zondag om 15:00 uur. Het Cultuurerf opent de deuren om 14:30 uur.

Kaarten a € 12,50 zijn te reserveren via info@andledon.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.