Duofiets, bereikbaar voor iedereen

WINSUM – Geregeld zie je duofietsen in en rond het dorp Winsum. Deze elektrische fietsen worden vooral gebruikt door bewoners van De Twaalf Hoven, Winkheem en Cosis. De duofiets kan ook gebruikt worden door andere inwoners van Winsum. Wanneer je moeite hebt met het fietsen, dan kan de duofiets een uitkomst zijn.

Een duofiets biedt plaats aan twee personen, die naast elkaar zitten, waardoor je ook bij ruis en wind of verkeer elkaar goed kunt verstaan en aankijken. Wat is er mooier om gezellig samen te zitten en dan door Winsum en omgeving te fietsen en herinneringen op te halen.

Heb je belangstelling en u heeft een eigen begeleider meldt u dan aan bij de receptie van De Twaalf Hoven, tel 0595-446000. De fiets kan alleen op zaterdag gehuurd worden. Kosten 10 euro, graag contant betalen bij de receptie van De Twaalf Hoven.

Voordat u gaat fietsen, heeft u instructie nodig. Hiervoor kunt u zich op werkdagen aanmelden.

Let wel: duofietsen is op eigen risico.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.