Waarschuwing tegen bemiddelaars 10 duizend euro subsidie

NOORD-GRONINGEN – De Nationaal Coördinator Groningen (NCG) waarschuwt mensen voor het inhuren van betaalde hulp bij het aanvragen van de 10.000 euro subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen.

Eerder waarschuwde de gemeente Midden-Groninger hier al voor. “Er zijn bemiddelaars actief die tegen betaling de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van 10.000 euro voor u aanvragen. Dit is geen dienstverlening van NCG, de gemeente, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) of het Regionaal Energieloket. Sommige personen vragen bij hun hulp  om privégegevens zoals DigiD, bankpas en BSN. Dit mogen zij absoluut niet doen. Geef deze gegevens dan ook niet af. Als men subsidie wil aanvragen, neem dan contact op met SNN. De medewerkers helpen gratis,’’ meldt de NCG die de waarschuwing van Midden -Groningen nog eens benadrukt.

De subsidieregeling gaat vóór de zomervakantie van Noord-Nederland geleidelijk open. Iedereen die in aanmerking komt, heeft voldoende tijd om een aanvraag in te dienen. En er is genoeg budget voor iedereen, aldus de NCG.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.