Wethouder Hansems opent nieuw kindcentrum van Kantens

KANTENS – De nieuwe onderwijswethouder Karen Hansems zal komende donderdag om tien uur de officiële opening verrichten van het Kindcentrum in Kantens. In het centrum zijn openbare basisschool de Klinkenborg, de peuterspeelzaal en de kinderopvang gehuisvest.

De nieuwe, aardbevingsbestendige school is gebouwd op de locatie van de oude Klinkenborg. De school heeft ongeveer een half jaar onderdak gehad in een tijdelijke school op het ijsbaanterrein in het dorp. Bij de openingshandeling wordt de wethouder bijgestaan door oud-schooldirecteur Ebbel Kuiper (90) die naast de school woont. Odin, de jongste peuter van de Klinkenborg, staat de wethouder en de oud-directeur bij. Op de foto is de aannemer Fledderman Bouw bezig met de amolitie van de oude school aan de pastorieweg.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.