Het Hogeland Loopt voor Geluk op 9 juli 2022   

WINSUM – Op 9 juli 2022 wordt ‘Het Hogeland Loopt voor Geluk’ op het Geert Reinders sportpark in Winsum gehouden. Dit evenement is voor en door inwoners van het Hogeland (en daarbuiten). Lopen voor geluk is een 12-uurs wandelestafette, waarbij deelnemers in teams met elkaar lopen, ze lossen elkaar af, zodat er uit elk team altijd minimaal één persoon aan het wandelen is.

We vieren het leven! En staan stil bij de mensen die het geluk niet hadden te genezen. We halen in stilte herinneringen in gedachten op.

9 juli vin landelijk de allereerste editie van Lopen voor Geluk in samenwerking met de Maarten van de Weijden Foundation plaats. Met dit evenement zamelen we geld in voor kankeronderzoek en dit gaat voor 100% naar het door de medische adviesraad van de Maarten van der Weijden Foundation geselecteerde doel. Binnenkort hopen we te kunnen vermelden welk onderzoek hier voor geselecteerd is!

Dit evenement voor, door en met het Hogeland georganiseerd door vrijwilligers van het Hogeland en daarbuiten. En ook jouw/jullie hulp kunnen we gebruiken.

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en bij kan bijdragen aan dit evenement.  Er zijn naast het wandelevenement aanvullende activiteiten, zoals sfeervolle muziek, marktkraampjes en activiteiten voor de jeugd.

Voor zowel de bezoekers als de deelnemers willen we een onvergetelijk evenement organiseren. De insteek is dat uit elk dorp van het Hogeland minimaal één team deelneemt en we ons SAMEN inzetten tegen kanker en geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Dus doen jullie ook mee?

Dat kan als:

– Geef jezelf op, of samen met een team via loopvoorgeluk.mvdwfoundation.nl (of sluit aan bij een team! Teams zetten acties op die gedeeld worden via de sociale media.

vrijwilliger geef je dan op via hethogeland@mvdwfoundation.nl

donateur , start een actie of sponsor: via loopvoorgeluk.mvdwfoundation.nl of neem contact met ons op via de mail hethogeland@mvdwfoundation.nl

artiesten/ zang of ander muziektalent, mail ons! hethogeland@mvdwfoundation.nl of bel 0646006402

Volg ons ook op de sociale media:

Facebook: @hogelandlooptvoorgeluk

Instagram: #hethogeland.looptvoorgeluk

Meer informatie nodig? Mail ons gerust en/of nodig ons uit om het verhaal te vertellen.

Of kom langs op een van de informatiebijeenkomsten (eerstvolgende is op  8 juni 2022 vv Winsum Schillegeham 1a 9951 TN Winsum)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.