Veerboot op Noorwegen blijkt populair

EEMSHAVEN – Holland Norway Lines noteert deze week de 100.000ste passagier die een overtocht bij de ferrydienst boekt. Vanaf november 2020 was het mogelijk om een ticket via de cruiselijn te af te nemen en dus hebben zo’n 100.000 passagiers in ruim zes maanden tijd een overtocht geboekt.

De nieuwe vaarverbinding krijgt veel positieve reacties uit binnen- en buitenland en de animo is hoog. Vooral de vraag van Nederlanders die naar Noorwegen varen is groot. Dat blijkt onder andere uit het aantal mensen die een overtocht met auto boeken. Het autodek is vanaf half juni tot en met half augustus zo goed als volgeboekt. Voor voet- en fietspassagiers is nog genoeg ruimte beschikbaar.

Ook steeds meer Noren weten de weg te vinden naar de cruiseferry-lijn. De laatste twee maanden ziet HNL een verschuiving naar een groeiend aantal Noren die de overtocht naar Groningen maken om daar de stad en regio te ontdekken.

De komende maanden richt de organisatie zich op het uitrollen van nieuwe producten als shortbreaks en ‘sail & drive’-vakanties en starten er nieuwe samenwerkingen met onder andere autoverhuurbedrijf Europcar en dierenattractiepark Dyreparken in Kristiansand.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.