Gezellige Hemelvaartsmarkt trekt weer veel bezoekers

EENRUM – Na twee jaar van afwezigheid werd donderdag weer de Hemelvaartsmarkt georganiseerd. De terrassen, muziek, kindervermaak en een gevarieerd aanbod van waren van de ruim 100 marktkooplui zorgden voor een ‘ouderwetse’ jaarmarkt in het Marnedorp, dat naar schatting 20.000 bezoekers trok. 

Het was al weer de 43ste editie van de Hemelvaartsmarkt in Eenrum. Naast de diversiteit aan marktkramen, waren er optredens van o.a van het Ainrommer Shantykoor en Safari Joe en was er voor de kleintjes Clown Joepie met z’n ballonnenfestijn. Daarnaast was er op het plein bij molen De Lelie een ‘Kleintje Hemelvaartsmarkt en was de Eenrumer toren geopend om te beklimmen en van het uitzicht te genieten.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.