Kindervoorstelling door Circus Santelli

ADORP – De Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge organiseert, in het kader van haar 30-jarig bestaan, zaterdag 18 juni in de grote zaal van het dorpshuis Artharpe in Adorp de voorstelling “Saltu Sensus” door de “Circus Santelli”, aanvang is 15.00 uur, de toegang is gratis.

Wees welkom bij Saltu Senses, waar elke zonsopgang wordt gevierd en acrobatisch op het hier en nu wordt geproost. Je betreedt samen met Circus Santelli een plek, diep in het oerwoud, waar een groep dartelende aardkinderen woont. Samen danst de groep aardkinderen in het holst van de nacht om knisperende vuren. In het ochtendgloren zingen en vliegen ze met de vlinders mee. Elke dag genieten ze van alle verse vruchten die het bos te bieden heeft. Toch zijn ook in Saltu Senses de dagen soms mistig en kil. Juist dan heeft de groep aardkinderen steun aan elkaar. Ze zijn verbonden met de natuur en vieren de oneindige cyclus van het leven. Ze weten dat verlies een nieuw begin betekend, na een winterslaap een zonsopgang komt en een zaadje uitgroeit tot een wildernis. Ervaar de plek waar onze circus aardkinderen wonen. Zie de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Met trots tonen wij dé nieuwe voorstelling: Saltu Sensus. Onze artiesten staan te popelen om je mee te nemen in deze unieke beleving waarin we al jouw zintuigen op scherp zullen zetten. Kom binnen, ga zitten en laat je meenemen in ons feest!

Saltu Sensus vormt een vervolg op de voorstelling V Sensus, waarin ook de vijf zintuigen een belangrijke rol speelden. V Sensus is gemaakt en opgevoerd in juni, juli en september 2021 op een bijzondere buitenlocatie: De Paradijsvogeltuin in Groningen. Met V Sensus als vertrekpunt maakt de voorstellingsgroep een doorontwikkeling naar een binnen voorstelling waarin het thema zintuigen verder wordt verkend en een prachtige theatervoorstelling wordt gecreëerd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !