Echtpaar briljanten huwelijk krijgt wethouder op bezoek

UITHUIZERMEEDEN – Wethouder Stefan van Keijzerswaard had zaterdagmiddag een grote bos bloemen voor het echtpaar Brugma-Zuidema in Uithuizermeeden. Het was 28 mei precies 65 jaar geleden dat ze in het huwelijk zijn getreden. 

Douwe Brugma werd op 27 mei 1932 geboren in Winsum. Martha Zuidema zag op 28 augustus 1934 in Warffum het levenslicht. Ze trouwen op 28 mei 1957 in Warffum. Douwe Brugma had een garage- en bergingsbedrijf. Zijn vrouw was werkzaam als gemeenteambtenaar en bij Rixona in Warffum.

Het echtpaar heeft vijf zonen, in leeftijd variërend van 51 tot 64. Ze hebben zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Het echtpaar woonde eerder in Uithuizen en nu in wooncentrum De Mieden in Uithuizermeeden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.