Veel bekijks tijdens jubileumweekend Culturele Commissie ASW

ADORP – Afgelopen weekend organiseerde de Culturele Commissie Adorp/Sauwerd/Wetsinge, in het kader van haar 30-jarig bestaan, een jubileumweekend. Iedereen kon door hem/haar gemaakte of gekochte kunst laten zien en ook verkopen.  

In de grote zaal van dorpshuis Artharpe in Adorp sprak Jaap Wolters zaterdag rond half één namens de organisatie de aanwezigen toe en opende muziekvereniging Adorp officieel het evenement met het vrolijke ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond.

Hierna waaide iedereen uit. Naar de locaties in Wetsinge, Sauwerd en Adorp, waar kunstenaars hun werk hadden tentoongesteld.

Kunst in de kerk van Adorp

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.