Exclusieve première skatevideo DeClick in Bedum

BEDUM – DeClick host een exclusieve première van een skatevideo. Deze video is met een groep jongeren tijdens een werkplaats gemaakt en deze kun je zien op zaterdag 4 juni bij de nieuwe skatebaan in Bedum. Iedereen is welkom.

Afgelopen februari heeft Elya Dijk (skater en filmmaker) samen met een groep jongeren een skatevideo geschoten op de nieuwe skatebaan in Bedum. Naast het filmen heeft hij toen ook een workshop skaten gegeven. De nieuwe tricks die de jongeren geleerd hebben zijn te zien in de skatevideo. Onder de video zit een track die samen met Mart Hento (producer van o.a. Boef, Ronnie Flex) is gemaakt. De muziek en de teksten zijn zelf geschreven door de jongeren tijdens de werkplaats.

Tijdens de première dag geeft Elya Dijk ook een skate demonstratie. Je kunt komen kijken en ook genieten van een hapje en een drankje. De barbeque gaat namelijk aan! Naast de demonstratie, de première en de BBQ is er ook nog de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan. DeClick zorgt ervoor dat je met een professionele producer zelf een vette track kan maken. Ben je erbij?

Bedum – nieuwe skatebaan – zaterdag 4 juni van 15:00 tot 18:00 uur

Over DeClick

DeClick is een participatieproject voor jongeren die iets met cultuur willen doen of daar al mee bezig zijn en hier graag samen met anderen aan willen werken. In een werkplaats gaan tussen de 6 en 15 jongeren een tijd met elkaar aan de slag. In de werkplaatsen van DeClick begeleidt en inspireert een werkplaatsleider jongeren bij het samen maken van een product. Hij of zij inventariseert waar de jongeren mee aan de slag willen en richt naar hun wensen de werkplaats in.

Samenwerkingspartners

DeClick wordt mogelijk gemaakt door o.a. het Fonds voor Cultuurparticipatie, het VSB Fonds, de Gemeente Groningen en de Provincie Groningen. In Bedum werken ze samen met Mensenwerk Hogeland.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.