Leerlingen Praktijkonderwijs Terra Winsum halen EHBO-diploma

WINSUM – Vijf leerlingen van Praktijkonderwijs Terra Winsum legden eind mei het EHBO-examen af. Op 2 juni ontvingen zij hun bewijs van deelname of hun diploma. Dit werd feestelijk gevierd met een roos en een gebakje. De leerlingen hebben met het diploma een waardevolle aanvulling op hun CV behaald. 

Onder toeziend oog van Korrie Kuiper en Josien Kwant, beide als Lotusslachtoffer verbonden aan de groep, werden de leerlingen van harte uitgenodigd in de toekomst hun EHBO-diploma bij te houden, door regelmatig een herhalingscursus te volgen bij één van de EHBO-verenigingen in het noorden.

Foto: Ivar Suuroverste ontvangt zijn diploma uit handen van docent Arie-Geert Timmers

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.