GGD Groningen: 6 vaccinatielocaties in provincie Groningen

GRONINGEN – Per 6 juni zijn er in de provincie Groningen zes vaccinatielocaties open waar mensen gevaccineerd kunnen worden tegen corona.

Dit zijn de locaties Appingedam Opwierdeweg, Groningen Protonstraat (Hanzeplaza), Groningen Osloweg, Hoogezand Astronautenlaan, Scheemda Plantsoenlaan en Veendam Zwaaikom. Op 17 juni sluit Groningen Protonstraat (Hanzeplaza) de deuren.

Afspraak nodig? Voor bijna alle vaccinaties kunnen mensen tijdens de openingstijden zonder afspraak binnenlopen. Een afspraak is wél nodig voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar (0800 7070) en voor het krijgen van het Novavax-vaccin (0800 0174) of het Janssen-vaccin (0800 1295).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.