Goud voor barbecue-worst van Keurslager Henk Kamps

Tijdens de landelijke barbecue worstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecue worst van Keurslager Henk Kamps uit Winsum uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecue worst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met een score van meer dan 94 punten. En dat betekent goud voor de barbecue worst! De jury prees de BBQ worst naturel en de BBQ worst Jalapeno vooral op de smaak, bite, samenstelling en kruiding. Dit was uitmuntend.

Bij Keurslager Henk Kamps is de barbecue-worst altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecue-worsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecue-worsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager Henk Kamps is het nu echt tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecue-worst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

“Bent u benieuwd naar de winnende barbecue-worst van ons, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Winsum om te proeven. Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecue-assortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus de trotse ondernemer.

Keurslagerij Henk Kamps, Regnerus Praediniusstraat 10 Winsum,  Telefoonnummer: 0595-441342, www.THEBBQBUTCHER.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !