Avondvierdaagse Winsum 2022: elke avond een eigen thema!

WINSUM – De Avondwandelvierdaagse is weer terug. Dit jaar is er gekozen om dit in september te organiseren (in plaats van juni/juli) omdat er een nieuw bestuur is gevormd. Hierbij moet alles afgestoft en opgefrist worden om deze avondvierdaagse te organiseren. Het nieuwe bestuur bestaat uit Kitty Kauw, Simone Thie, Annemiek van Dijk en Mirjam Stoop.

Dit jaar voor het eerst met thema’s. Elke avond heeft een eigen thema waarin de wandelaars helemaal worden ondergedompeld:

Maandag 5 september: SCHOLEN

Dinsdag 6 september: SIGHT SEEING

Woensdag 7 september: SPORT

Donderdag 8 september: SPROOKJES

Een uniek kijkje in alle scholen, culturele hoogtepunten van Winsum ontdekken, sfeer proeven bij de sportverenigingen en op de laatste avond opgaan in allerlei sprookjes langs de routes.

Net als voorgaande jaren zijn er twee routes per dag: 5km en 10km. Startpunt is Terra Hamrik om 18.00 uur. Geschikt voor iedereen die van wandelen houdt! De kleinste kinderen mogen ook alleen de laatste avond meewandelen en krijgen hiervoor hun eigen, speciale medaille. De wandelaars die alle 4 de avonden hebben volbracht krijgen natuurlijk de speciale Avondvierdaagse medaille. Inschrijving start binnenkort, maar zet het alvast maar in je agenda: Avondwandel4daagse, 5, 6, 7 en 8 september.

Op de hoogte blijven? Volg Avondvierdaagse Winsum op Facebook en Instagram.

Foto: Avondwandel4daagse 2018

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.