Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding in Winsum

WINSUM – Zaterdagavond 11 juni om ongeveer 20:15 uur zijn een tractor en een motor frontaal op elkaar gereden aan de Schouwerzijlsterweg in Winsum. De 43-jarige motorrijder uit de gemeente Midden-Groningen heeft deze aanrijding niet overleefd. De politie onderzoekt de aanrijding en hoort daarbij onder andere getuigen.

Op basis van de getuigenverklaringen weten we dat er kort voor het incident nog een motorrijder in de omgeving aanwezig was. Dit is mogelijk een belangrijke getuige die wij graag willen spreken. De motorrijder droeg vermoedelijk een donker lederen pak en reed op een zogenoemde naked bike, vermoedelijk van het merk Triumph. De politie komt graag in contact met deze getuige en eventuele andere getuigen. Heeft u meer informatie over deze aanrijding? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.