Rood Zwart Baflo gedegradeerd, Zeester blijft vijfdeklasser

HET HOGELAND – Rood Zwart Baflo en Zeester zullen het komend seizoen uitkomen in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. De Bafloërs, dit seizoen uitkomend in de vierde klasse, verloren in Eelde van vijfdeklasser FC Assen, dat door deze overwinning promoveert. RZ Baflo doet dus een stapje terug. Zeester nam het in Eenrum op tegen De Fivel uit Zeerijp. De Zoutkampers verloren en zullen ook het komend seizoen uitkomen in de vijfde klasse. De Fivel promoveert naar de vierde klasse.

De uitslagen en doelpuntenmakers:

Rood Zwart Baflo – FC Assen  1-4   Doelpunt RZB: Chris ten Boer

Zeester – De Fivel  1-3   Doelpunt Zeester: Alex Zijlstra

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.