Rowan Rozema nieuwe trainer FC LEO

LEENS – Rowan Rozema is met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC LEO. Hij volgt hiermee Gert de Winter op. FC LEO heeft er bewust voor gekozen om de 29-jarige Rozema de mogelijkheid te bieden om zich binnen de vereniging verder te ontwikkelen als trainer. De afgelopen twee jaar heeft hij de B-selectie onder zijn hoede gehad.

De oud-spits van ‘Oranje’ heeft door een aantal zware blessures zijn voetballoopbaan te vroeg moeten beëindigen. Als echte verenigingsman is hij betrokken bij de de club en wil zijn focus verleggen naar het trainersvak. Recent is Rowan Rozema toegelaten tot de opleiding UEFA TC-3.

Foto: Rowan Rozema, zoals de meeste voetballiefhebbers hem kennen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.