Werk in Uitvoering

HET HOGELAND – De komende tijd wordt op verschillende plekken aan de weg gewerkt wat verkeershinder oplevert. Het overzicht van de gemeente Het Hogeland. Winsum is een langdurig project dat wel elke week herhaald kan worden, maar dat is niet nodig.

Bedum

Op 30 juni 2022 is De Vlijt afgesloten van 7.00 tot 17.00 uur. De afsluiting is nodig door werk aan kabels en leidingen. Verkeer kan omrijden via de Waldadrift en de Schoolstraat.

Broek

Op 28 juni 2022 laten we op verschillende plekken op de Broeksterweg asfalt repareren.

Kantens

De Bredeweg bij huisnummers 14 tot 18 is dicht t/m 24 juni 2022. Verkeer kan omrijden via de Bredeweg buiten de bebouwde kom, de Stitswerderweg en de Knolweg en andersom. Van 27 juni t/m 1 juli 2022 is de weg half dicht.

Kloosterburen

Op 27 juni en 28 juni 2022 laten we op de Damsterweg een drempel verwijderen. Ook laten we nieuw asfalt aanbrengen. Van 27 juni t/m 8 juli 2022 laten we nieuw asfalt en bermbeton aanbrengen op de Dijksterweg. Op 28 juni 2022 laten we op verschillende plekken op de Henricus van Cappenbergweg asfalt repareren. Op 28 juni 2022 laten we op verschillende plekken op de Marneweg en de Hogeweg asfalt repareren.

Sauwerd – Groot Wetsinge

T/m 1 juli 2022 is de doorfietsroute Groningen – Winsum tussen de Meedenweg en de Laanweg tijdelijk afgesloten. Fietsverkeer tussen Sauwerd en Groot Wetsinge kan via de Laanweg en de fietspaden langs de N361.

Uithuizen

T/m 24 juni laten we op verschillende plekken op de Havenweg asfalt repareren en goottegels herstellen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.