Succesvol seizoen turnsters VIOS Warffum

WARFFUM – De turnselectie van VIOS Warffum kijkt terug op een zeer succesvol seizoen. Van de vierentwintig selectie turnsters kwamen dit seizoen zestien turnsters in actie onder leiding van trainster Sandra Bosman en assistent trainsters Emma Reinders, Mare Kraaijenzank & Vera Bijsterveld.

Het seizoen begon in september na een lange periode van buiten trainen eindelijk weer in de gymzaal in Warffum. Voor iedereen even wennen, maar al snel kwamen de meiden terug op niveau. Tot de lockdown in december. Wederom konden de turnsters een aantal weken niet trainen en was het de vraag of ze dit seizoen überhaupt wedstrijden konden gaan turnen. Eind februari werd duidelijk dat vanaf half maart het wedstrijd seizoen weer van start ging.

De zestien turnsters hebben Warffum goed op de kaart gezet. VIOS vertegenwoordigde zich dit seizoen in Veenoord, Uithuizen, Bellingwolde, Middelstum, Wildervank, Groningen en Stadskanaal. De zestien dames wisten met elkaar vijfendertig gouden medailles te winnen, zeventien keer zilver en acht keer brons. Dit resulteerde erin dat de dames uit Warffum 60 medailles in totaal wisten te winnen. Een hele knappe prestatie.

De turnsters sluiten hun seizoen af met hun jaarlijkse kamp en starten in september met het nieuwe seizoen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.