Eindshow Sportdorp Zoutkamp

ZOUTKAMP – Drie jaar na de vorige editie leek iedereen er zin in te hebben: de eindshow van Sportdorp Zoutkamp. De beperkingen van het afgelopen cursusjaar deden niets af aan de animo voor de aangeboden sporten. Dat de titel ‘Sportdorp’ Zoutkamp geen holle frase is, bewezen de optredens.

Twee avonden per week sport een groep dames in de beweegtuin van Zoutkamp, ondersteund door trainsters Miriam Horn en Danique Akkermans. Sinds enige tijd is er een grote groep voor de peutergym en dat wordt gegeven door Lisanne Knol-Zijlstra en Petra Bouma. Ellen Hilbrands bekwaamde zich in het geven van Freerunning en vol enthousiasme gaven de kinderen van haar groep hun demonstratie. Op het liedje ‘I like to move it’ van will.i.am uit de populaire reeks Madagascarfilms vertoonden de dansers van de kleutergroep hun kunsten. Mariël Nauta gaf dit jaar Kidsdance aan de kinderen van groep 1 en 2, maar ook aan de meisjes in groep 3 en 4. De  kinderen uit de hogere groepen van de basisschool lieten een streetdanceshow zien met hun juf Dani Lukkien. Tot slot dansten de vrouwen van de groep powerdance een mix, samen met bestuurslid en dansjuf Joyce Horneman-Schuitema.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !