Werk in uitvoering

HET HOGELAND – De gemeente maakt melding van wegwerkzaamheden in Het Hogeland. Waar, waarom en wanneer staat in onderstaand schema. 

Eemshaven

Van 29 juli t/m 15 augustus 2022 is de Synergieweg gesloten. Borden geven aan waar u langs kunt. Energiebedrijf RWE blijft bereikbaar. De stremming is vanwege werk aan kabels en leidingen. T/m 25 juli 2022 is de Waddenweg gesloten. Het gaat om het deel vanaf de aansluiting met de Synergieweg tot de eerste bocht naar rechts. De sluiting is nodig voor werk aan kabels en leidingen.

Mensingeweer

T/m 15 juli 2022 laten we nieuw asfalt aanbrengen op de Schouwerzijlsterweg Mensingeweer-Schouwerzijl.

Uithuizen

Van 11 juli tot 25 augustus 2022 zijn volgen de wegen gesloten door werk aan de riolering:

  • Maarweg tussen de Oldorpsterweg en de Mijlemanlaan
  • Sint Annastraat tussen de Menoldariep en de Albrondariep. Borden langs de weg geven aan waar u langs kunt.

Ulrum

T/m vrijdag 15 juli 2022 laten we op de Breweelsterweg nieuw asfalt en bermbeton aanbrengen.

Winsum, N361

Op de N361 worden de kruisingen met Meeden, Schilligeham, Geert Reindersstraat en Novaweg aangepast. In 2023 wordt een rotonde aangelegd bij kruising Borgweg/Garnwerderweg. Meer informatie: provinciegroningen.nl/projecten/n361-veiligMeer informatie Groningenbereikbaar.nl (over provinciale wegen, van provincie Groningen) Noorderzijlvest.nl/stremmingen (over vaarwegen, bruggen en sluizen, van waterschap Noorderzijlvest

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.