Gratis OV voor inwoners met een laag inkomen

HET HOGELAND – Hogelandsters met een laag inkomen kunnen vanaf 2020 gebruik maken van de Meedoen Pas. Met deze pas reizen zij gratis met de bus en trein in de provincie Groningen. De Meedoen Pas is een succes.

Daarom is de samenwerking tussen de gemeente en vervoersbedrijf Arriva verlengd tot eind 2023. Zo kunnen inwoners ook in 2022 en 2023 blijven reizen met de Meedoen Pas van Arriva. In het filmpje reizen we mee met een Hogelandster die de pas naar volle tevredenheid gebruikt.

Heb je een laag inkomen en wil je net als haar ook graag een Meedoen Pas? Check op de site van gemeente Het Hogeland of je in aanmerking komt: www.hethogeland.nl/meerdoen. Of bel: 088-345 88 88.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.