Openingstijden ’t Wieshoes tijdens vakantie

WARFFUM – Vakland Het Hogeland biedt alle inwoners van gemeente het Hogeland de kans om langs te komen in ’t Wieshoes in Warffum, ook tijdens de zomervakantie.

Tot en met 29 juli en vanaf 22 augustus is ’t Wieshoes geopend volgens de reguliere openingstijden:

Maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur

Wil je kennismaken met de technologische snufjes in het e-LAB? Heb je vragen over je smartphone of computer? Wil je een 3D-print maken? Of heb je vragen over je eigen computer of smartphone? Dan ben je bij ’t Wieshoes aan het juiste adres.

Maandagochtend: De computer- en ICT-helpdesk

Op maandag kun je tussen 10.00 uur en 13.00 uur langskomen voor al je ICT-vragen. Dus lukt het niet om die ene app te installeren op je telefoon? Wil je met je DigiD inloggen maar krijg je het niet voor elkaar? Of heb je een andere vraag over het gebruik van je telefoon, je computer of internet? Kom dan vooral langs, geen vraag is te gek.

Woensdagmiddag: Maakmiddag

De woensdagmiddag kun je tussen 15.00 uur en 17.00 uur doorbrengen met de mooiste technologische snufjes. Heb je altijd al iets in 3D willen printen? Of een stukje film willen editen? Wil je weten hoe de wereld er door een VR-bril uitziet? Loop dan naar binnen en ga aan de slag. Je kunt zelf beginnen en iets compleet nieuws ontwerpen maar je kunt ook een lampje maken of een robotje programmeren en meedoen aan het standaard programma.

Begeleiders zijn op woensdagmiddag aanwezig om je daarbij te helpen.

Vrijdagmiddag: Inloopmiddag

Ook op de vrijdagmiddag kun je in ’t Wieshoes terecht met vragen of als je wilt kennismaken met onze technologie. Er zijn dan geen gerichte activiteiten maar je kunt rustig rondkijken. De mensen van Vakland Het Hogeland laten je graag zien wat ze in huis hebben.

Kijk op www.vaklandhethogeland.nl/wieshoes voor meer informatie.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.