Lichtweek Bedum 2022

BEDUM – In Bedum wordt van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 september weer een Lichtweek gehouden met als thema: Films & Hollywood. De Stichting Lichtweek Bedum heeft inmiddels een mooi programma samengesteld.

Zo start de Lichtweek met het dorpsontbijt bij zorgcentrum Alegunda Ilberi, waarbij de opbrengst volledig naar ‘Vrienden van Alegunda’ gaat. Opgave kan via info@klaeshoekstra.nl en info@lichtweekbedum.nl.

Walfridus de Musical 

Na het ontbijt vertrekt een oldtimerrit, dit keer speciaal voor Bedumer mantelzorgers. In de middag en avond zijn extra voorstellingen van Walfridus de Musical gepland en zal de avond op verschillende plaatsen muzikaal afgesloten worden. Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Trekkertram door Bedum, waarmee een deel van de Lichtroute bekeken kan worden. Vanaf dinsdag tot en met zaterdag is de kermis weer in het dorp en bij goed weer stijgen er op woensdag vijf luchtballonen van het ijsbaanterrein op.

Sjouwen door Beem

Op donderdag is er ruimte voor de Beemer Buurt Barbecue en vrijdagavond organiseert Loopgroep Bedum een nieuwe editie van Sjouwen door Beem, waarbij mensen zich binnenkort kunnen opgeven via www.loopgroepbedum.nl. De laatste zaterdag staat in het teken van de lampionnenoptocht voor de basisschooljeugd, onder muzikale begeleiding van de Beatrover. Onder voorbehoud van subsidies en vergunningen, wat voor meerdere activiteiten geldt, wordt de week afgesloten met een spetterende lasershow.

Het volledige programma staat op www.lichtweekbedum.nl. Straten kunnen zich voor 1 augustus aanmelden.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.