Theatergroep Fierrrr speelt in Openluchtmuseum Het Hoogeland

WARFFUM – Fierrrr is een improvisatietheatergroep, bestaande uit 2 mannen en 2 vrouwen, met veel ervaring in locatietheater. In het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum spelen zij tweemaal verschillende scènes: op zaterdag 17 september van 17.00 tot 19.00 uur en op zondag 18 september van 11.00 tot 13.00 uur.

Twee gastvrouwen nemen de bezoekers mee voor een wandeltour door het Openluchtmuseum. Tijdens deze wandeling komt men allerlei bijzondere situaties tegen uit het dagelijks leven. Serieus, ingetogen, vermakelijk en af en toe verbazingwekkend. De sfeer en inrichting van het museum leveren een verrassende bijdrage aan de inhoud van de scènes, maar er wordt bewust geen rekening gehouden met de oorspronkelijke bestemming van de locaties.

De kaarten kosten 15 euro per persoon, inclusief een consumptie in de pauze. Kaarten voor zaterdag en zondag kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar: theatergroepfierrrr@gmail.com Per voorstelling zijn er 30 kaarten beschikbaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.