Groningse bibliotheken komen met de Speelbus naar Warffum

WARFFUM – Van 22 tot en met 26 augustus toeren de Groningse bibliotheken door de provincie Groningen met de Speelbus. Kinderen zijn van harte welkom om een knikkerbaan te bouwen, een verhalenbingo te spelen of te programmeren met robots. Donderdag 25 augustus komt de Speelbus naar Warffum.

Hij is niet te missen. Een flitsende bus vol spelletjes en koptelefoons. “We nodigen alle kinderen in de provincie uit om te komen spelen en te ontdekken”, vertelt Jolanda Robben van Biblionet Groningen. “Met de bus komt de bibliotheek letterlijk naar de mensen toe. Hij stopt op verschillende plekken met steeds een ander aanbod.” In augustus doet de bus dienst als Speelbus voor kinderen.

Op donderdag 25 augustus komt de Speelbus naar Warffum. De bus staat van 13:30 – 15:00 uur ter hoogte van CBS de Rank.

Op biblionetgroningen.nl/speelbus vind je de volledige route van de Speelbus.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.