Skippybalrace en stoepkrijtwedstrijd tijdens Eenrumer kermis

EENRUM – In de Raadhuisstraat in Eenrum wordt zaterdag 20 augustus, tijdens het Eenrumer kermisweekend, een skippybalrace gehouden. Een dag later vindt er een stoepkrijtwedstrijd plaats.

Marten van Esch van Eetcafé Bar Eendrum organiseert al jarenlang diverse activiteiten voor Eenrum en omgeving. De befaamde kelnerrace heeft na de rollatorrace plaatsgemaakt voor de skippybalrace. Die wordt zaterdag 20 augustus vanaf 15.30 uur gehouden in de Raadhuisstraat. De race is bedoeld voor koppels en is verdeeld over twee leeftijdscategorieën: 12 tot en met 17 jaar en 18 jaar en ouder.

Voor de kinderen (groep 3 tot en met 8 van de basisschool) wordt op zondag 21 augustus vanaf 15.30 uur een stoepkrijtwedstrijd gehouden in dezelfde straat. Wie maakt de mooiste stoeptekening van de kermis? Daarmee zijn fijne prijzen te winnen voor de kermis. Deelnemers voor beide activiteiten kunnen zich opgeven bij Eetcafé Bar Eendrum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !