Wandel- en vaararrangement met de ZK 4

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum in Zoutkamp organiseert op zaterdag 27 augustus een wandel- en vaartocht met de ZK 4 door het Reitdiepgebied en het Nationaal Landschap Middag-Humsterland.

De route heeft een lengte van ruim 20 kilometer. Onderweg kan men genieten van het Groninger landschap. Deelnemers aan de tocht worden verdeeld over twee groepen. Groep A wandelt eerst van Zoutkamp naar Garnwerd, via Electra, Oldehove, Ezinge en Aduarderzijl. Daarna vaart men met de ZK 4 terug naar Zoutkamp. Het vertrek is om 8.00 uur vanaf het Visserijmuseum. Deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur in Garnwerd te zijn.

Groep B vaart eerst van Zoutkamp naar Garnwerd en wandelt het traject dus in omgekeerde richting. De afvaart is om 09.00 uur vanaf het museum. Overigens is de vaartijd circa 2 uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar zk4@visserijmuseum.com. Meer informatie is te vinden op www.visserijmuseum.com/activiteiten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.