Artiesten treden op voor KIKA bij finish Tour de Pieterpad

PIETERBUREN – Vrijdag 26 augustus staat in het teken van de finish van Tour de Pieterpad 2022, een sponsorfietstocht voor het goede doel. Bij restaurant Waddengenot, in het centrum van Pieterburen, zullen rond 15.00 uur Kevin en Ronald, die maandag hun tocht in Maastricht zijn gestart, feestelijk worden onthaald. Mede door tussenkomst van Radio Continu zullen dan optredens worden gegeven door meerdere artiesten, dit om geld op te halen voor KIKA (Kinderen Kankervrij).

Artiesten die reeds bevestigd hebben te zullen komen, zijn: Harm Wolters, Joy Woelders, René Karst, Marlane, Wimmie (Wimmie & Ekkel), Robert van Hemert, Martin Dams, Danilo Wattez en Marco Schuitmaker.

Verder hoopt de organisatie dat ook Jannes, Bouke, Jan Stavast, Dennis van Dam en Vinzzent nog op hun uitnodiging ingaan.

Iedereen is van harte uitgenodigd om er een geweldig feest van te maken.

Doneren aan Stichting KIKA? Klik hier

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.