Bibliotheek Uithuizen verhuist naar de Blink

UITHUIZEN – Binnenkort begint Bibliotheek Uithuizen aan een nieuw hoofdstuk. De bibliotheek sluit twee weken haar deuren om te verhuizen naar haar nieuwe locatie aan de Blink in het centrum van Uithuizen.

Op woensdag 21 september is Bibliotheek Uithuizen voor de laatste keer open op de huidige locatie aan de Schoolstraat. De bibliotheek verhuist tot en met dinsdag 4 oktober. In die periode kunnen bezoekers terecht bij Bibliotheek Middelstum, Spijk of Loppersum, maar ook bij alle andere bibliotheken in de provincie Groningen. Leden kunnen ook online gebruikmaken van de bibliotheek met e-books, luisterboeken, online tijdschriften en gratis online cursussen.

Bibliotheek Uithuizen opent haar nieuwe deuren aan de Blink 1c op woensdag 5 oktober om 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een kijkje te nemen. De vernieuwde bibliotheek wordt een centrale ontmoetingsplek voor jong en oud met mogelijkheden voor sociale en educatieve activiteiten. Na de opening zijn de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Vrijwilliger worden?

Mensen die interesse hebben in vrijwilligerswerk in Bibliotheek Uithuizen kunnen contact opnemen met de klantenservice van Biblionet Groningen via 088 50 61 900. Langskomen in de bibliotheek kan natuurlijk ook.

Foto: de bibliotheek aan de Schoolstraat

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !