Reünie in 50-jarig Olde Heem Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Dit jaar is het 50 jaar geleden dat ‘t Olde Heem in Kloosterburen officieel werd geopend. In al die jaren zijn vele werknemers, bewoners en vrijwilligers de revue gepasseerd. Om de mooiste verhalen over het wel en wee van toen weer een keer terug te horen en elkaar weer eens te zien, organiseert Coöperatie Klooster&Buren op 17 september een reünie voor alle (oud)werknemers en –vrijwilligers van ’t Olde Heem.

De reünie begint om 17.00 uur in ’t Olde Heem. Velen hebben zich al aangemeld dus het belooft een feest der herkenning te worden. Wie er graag bij wil zijn maar zich nog niet heeft opgegeven kan dat doen via info@kloosterenburen.nl. Voorafgaand aan de reünie is er tussen 11.00 en 17.00 uur een gezellige markt met live muziek, eten en drinken in de Kloostertuin.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !